Professionele stukadoor in Nijverdal en omgeving

Zwiers Klus & Montage is een allround klusbedrijf dat onder andere functioneert als professionele stukadoor in Nijverdal en omgeving. U kunt ons bedrijf omschrijven als snel, persoonlijk en klantvriendelijk. We doen er namelijk alles aan om de opdracht die u ons geeft succesvol af te ronden. Een nieuwe badkamer, woonkamer of keuken valt of staat met een goede afwerking. Het stukadoorswerk van Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal zorgt voor een topafwerking van een aan- of verbouwproject.

Zwiers Klus & Montage: uw stukadoor in Nijverdal

Op zoek naar een stukadoor in Nijverdal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar niet alléén voor stukadoorswerk kunt u bij ons terecht. Allround klusbedrijf Zwiers Klus & Montage doet meer. Denk daarbij aan:

  • installatie en elektra
  • schilder- en metselwerk
  • aanbouw en verbouw
  • bestrating en dakkapellen
  • keuken- en badkamerrenovaties

We noemen onszelf dus niet voor niets een allround klusbedrijf. Of u nu op zoek bent naar een stukadoor, schilder of installateur, Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal maakt uw bouwproject graag tot een succes.

Meer informatie over de stukadoor die u zoekt in Nijverdal

Dankzij onze jarenlange ervaring als onder meer stukadoor zorgt Zwiers Klus & Montage altijd voor vakkundig werk. Wat ons qua communicatie met u als klant bijvoorbeeld sterk maakt, is dat we de lijnen kort houden. Dat zorgt niet alleen voor een beter overzicht, maar ook voor een beter eindresultaat. Wilt u meer informatie of heeft u een specifiekere vraag? Neem gerust contact met ons op. Als u op zoek bent naar een professionele stukadoor in Nijverdal, dan helpt Zwiers Klus & Montage u graag!