Badkamerrenovatie

Een te kleine badkamer. Schimmels op het plafond. Water dat niet goed wegloopt. Ongemakken die zo snel mogelijk moeten worden opgelost. Zwiers Klus & Montage is de specialist in badkamerrenovatie en doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Wilt u een gloednieuwe badkamer? Of alleen een nieuwe douchecabine plaatsen? Zwiers Klus & Montage is inzetbaar voor een complete verbouwing van uw badkamer, maar ook voor kleine renovaties. Wij staan paraat om u snel en professioneel te voorzien in badkamerrenovatie.

Vakwerk tegen een scherpe prijs

Of het nu gaat om het plaatsen van een keuken, een complete verbouwing of het renoveren van de badkamer, Zwiers Klus & Montage biedt vakwerk tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij u in professioneel advies en bieden we snel de juiste oplossing voor uw badkamerprobleem.

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer weten over badkamerrenovatie? Of bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Onze diensten Wist u dat?
Zwiers het totaalpakket aanbied op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud.

Keralit monsters bestellen
Zwiers in beeld
Zwiers klussenbedrijf